Retourneren 


Indien je niet tevreden bent over de bestelling via onze webshop is het mogelijk om binnen je product(en) op eigen kosten te retourneren naar onderstaand adres:

Retouradres (winkelpand Anderz mode):
Newies Fashion
o.v.v. retour
Verlengde schrans 6
8932NN Leeuwarden


U heeft alleen recht op terugstorting van uw geld (excl. verzendkosten) indien het product binnen 14 dagen bij ons retour is. Producten moeten ongedragen, met alle toebehoren / aangehecht prijskaartje en in dezelfde staat als bij ontvangst worden geretourneerd. Kleding die make-up vlekken bevatten, gewassen zijn ed. worden niet retour genomen. Indien niet aan bovenstaand wordt voldaan zullen wij de producten naar u terugsturen en zijn de verzendkosten opnieuw voor uw rekening. 

Accessoires zoals riemen, tassen en sieraden mogen NIET geretourneerd worden.

Na ontvangst van de retourzending zal uw geld binnen 7 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Wij van Newies zijn niet aansprakelijk voor de kosten die worden gemaakt voor het retourneren van het /de product(en). Daarnaast zijn wij ook niet aansprakelijk wanneer een retournering kwijt raakt of niet op het juiste adres wordt afgeleverd.

Let op: Indien je deelneemt aan ons influencer programma kan jouw aankoop in principe niet geretourneerd worden, uitgezonderd door verzender beschadigde of incomplete bestellingen. Er mag wel een omruiling voor een andere maat of een ander artikel plaatsvinden (retourkosten zijn voor eigen rekening, de nieuwe verzendkosten zijn dan tegen gereduceerd tarief). Stuur in dat geval een mail naar info@newiesfashion.nl met een verzoek voor omruiling.

LET OP! Zonder retourformulier wordt de retour NIET verwerkt.
LET OP! Sale items en items besteld met een kortingscode kunnen alleen geretourneerd worden tegen terugbetaling in de vorm van een tegoedbon, een terugbetaling in contanten / bankoverschrijving is in dit geval niet mogelijk.


Artikelen ruilen
Het is helaas niet mogelijk om artikelen via de webshop om te ruilen. Mocht je een andere maat of een ander model willen dan moet je deze zelf opnieuw bestellen. Artikelen die je niet wilt houden kun je retour sturen. Het ruilen van een item mag wel fysiek worden gedaan op bovenstaand winkeladres. 

Leveringen


Voor al onze producten geldt: voor 15.00 besteld = dezelfde dag verzonden. Wij streven er altijd naar de producten zo snel mogelijk te leveren. Echter is Newies afhankelijk van, en dus niet aansprakelijk voor, de levertijd van de leverancier. Indien er vragen zijn m.b.t. een levering van een bestelling raden wij aan direct contact op te nemen met de leverancier.

 

De kosten voor het leveren van producten zijn afhankelijk van de gekozen pakketdienst. Bij het uitchecken/afrekenen kunt u uit de verschillende pakketdiensten kiezen en worden de kosten van de levering berekend. 

 

Woon je in leeuwarden of omstreken en wil je jouw bestelling gratis afhalen? Geef dan bij het plaatsen van jouw bestelling aan dat je de producten wilt ophalen. Voor deze bestellingen geldt ook, voor 15.00 besteld = dezelfde dag ophalen. 

Afhaaladres (winkelpand Anderz mode):

Newies Fashion
Verlengde schrans 6
8932NN Leeuwarden